29 April
Halloj!
varit på en föreläsning idag, mycket givande om konsumentpolitik och juridik :)
Gjorde en sjuuuukt god pastasallad igår som jag hittade i tidningen Laga Lätt "Vårpasta på en kvart". Följde receptet med viss modifikation. Ny favvo.
Recept:
GOTT!
varit på en föreläsning idag, mycket givande om konsumentpolitik och juridik :)
Gjorde en sjuuuukt god pastasallad igår som jag hittade i tidningen Laga Lätt "Vårpasta på en kvart". Följde receptet med viss modifikation. Ny favvo.
Recept:
1 paket färsk tortellini fylld med ricotta & spenat
80 g färsk babyspenat
1 paket körsbärstomater
Några kalamataoliver
strimlade soltorkade tomater ( hällde i lite av spadet i salladen också för extra smak)
1 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
1/2 dl rostade pinjenötter (skippade vi då det inte fanns hemma, men är säkert pricken över i:et)
Riven parmesanost
140 g parmaskinka
Koka pastan enligt anvisningarna på paketen.
Skölj spenaten och slunga den torr. Skölj och halvera tomaterna. Häll av oliverna. Blanda spenat, tomater, oliver och soltorkade tomater.
Vänd ner grönsakerna i pastan. Tillsätt olja, salt och peppar.
Strö över rostade pinjenötter, ost och parmaskinka.
GOTT!
Kommentarer
Trackback